Aldatacağım (1991)

Kitap : Aldatacağım
.
Yazar : Esat Mahmut Karakurt
Yayınevi : İnkilap ve Aka
Basım Tarihi : 1983
Sayfa Sayısı : 112
Boyutları : 19,5 x13,5 cm
.
Konu : 
Kocasıyla birlik olup tanınmış bir muharir olan Macit’e oyun oynayarak ondan para sızdırmaya çalışan Mualla, daha sonra Macit’e gerçekten aşık olur. Bir kavga sonrası kocasını öldüren Mualla, Macit’in yardımıyla ölüm cezasından kurtulur. Cezaevinden çıktıktan sonra evlenirler.
.
.
Film : Aldatacağım - 1991
.
Yönetmen : Orhan Elmas
Senaryo : Safa Önal
.
Oyuncular : Kadir İnanır - Savaş Pınarlı, Ahu Tuğba - Lale Koral, Çiğdem Tunç - Avukat Nilüfer, Efgan Efekan – Cihat, İhsan Baysal - Kahya Refik Çavuş, Nevzat Okçugil - Mahkemedeki Kadın, Turgut Özatay - Apartman Selim, Ünsal Emre - İsmail Dursun Gonca, Çetin Başaran – Haydar, Gülten Ceylan - Sekreter
.
Konu :
Bekâr ve çapkın bir işadamına kurulan aşk tuzağının öyküsü. Kadının kocası ünlü işadamını zina halinde polise bastırmak üzere harekete geçer. Ancak işadamı basında ve iş çevrelerinde rezil olmamak için, şantajcı kocanın istediği parayı verir. Gerçekte kadın evli değildir ve kirli bir oyunun kurbanı olmuştur. Bu çirkin olaydan pişmanlık duyan kadın, işadamına aşık olacak ve kendisini bu düzmece oyuna alet eden adamı öldürecektir.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder