Erikler Çiçek Açtı (1968)

Kitap : Erikler Çiçek Açtı
.
Yazar : Esat Mahmut Karakurt
Yayınevi : Bilgi Yayınevi
Basım Tarihi : 2009
Sayfa Sayısı : 208
Boyutları : 20 x13 cm
.
Konu : 
Erikler Çiçek Açtı'da, Hong Kong'un gizemli doğasında, uluslararası siyasi bir eylemi çökertmekle görevli bir Türk binbaşısı ile genç bir kadının aşkı anlatılmaktadır.

Bir kurmay binbaşı olan Orhan Bey, Hong Kong'ta meydana gelen terör olaylarından sonra Hong Kong'a gönderilir. Burada tanıştığı evli bir kadınla kurduğu yakın dostluk zamanla aşka dönüşür. Bundan sonra ardı ardına gelişen olayları bir solukta okuyacaksınız.(Tanıtım Bülteninden)
.
.
Film : Erikler Çiçek Açtı - 1968
.
Yönetmen : Nuri O. Ergün
Senaryo : Safa Önal
.
Oyuncular : Ayhan Işık – Orhan, Selda Alkor - Bayan Çing Çung/Neslihan, Cahit Irgat - Türk Albay, Turgut Özatay - Mr. Charles, Feri Cansel – Madelena, Talat Gözbak - Lübnan Polisi, Feridun Çölgeçen - Otel Görevlisi, Erol Keskin, Kayhan Yıldızoğlu - Bay Çing Çung, Seyfi Havaeri, Halit Vurgun, Behçet Nacar, Hüseyin Kutman, Bilal İnci, Ali Seyhan – Sakalov, Yaşar Şener, Erdoğan Seren, Mustafa Yavuz, Lütfü Engin, Arap Celal, Sadri Karan, Ali Demir - Lübnan Polisi, Hüseyin Zan - Amerikalı Albay, Orhan Alkan, Süha Doğan, Necip Tekçe – Manuel, İlhan Hemşeri, Abdurrahman Palay
.
Konu :
Kaçak bir mahkumla, vali kızının Arabistan’da geçen aşk öyküsü
.
Film Link : http://www.sinematurk.com/film_genel/3175/Erikler-Cicek-Acti


idefix Satış Ortağı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder